Τo SC&L magazine με την ειδική έκδοσή του στην Logimat 2023

Με την ειδική αγγλόφωνη έκδοσή του, το SC&L magazine βρίσκεται στην Στουτγκάρδη και στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση για το material handling και τα intralogistics, Logimat 2023, στο πλαίσιο της προώθησης του μηνύματος και της ελληνικής έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck and Van Expo” 2023.

Η φετινή Logimat είναι από τις μεγαλύτερες των τελευταίων χρόνων, με 1.500 εκθέτες σε 125.000 τ.μ. χώρου και 10 εκθεσιακές αίθουσες. Σύμφωνα με όσα δήλωσε, κατά την πρώτη ημέρα της έκθεσης, ο επικεφαλής της, κ. Michael Ruchty, παρουσιάζονται 100 νέα προϊόντα από διάφορες εταιρείες, ενώ ήδη έχουν αναδειχθεί -στα σχετικά intralogistics βραβεία- 3 γερμανικές εταιρείες και από την πρώτη ημέρα ανακοινώθηκαν πλήθος εταιρικών συμφωνιών.

Ο εκδότης του Supply Chain & Logistics magazine Θεόδωρος Δημητριάδης και η αρχισυντάκτρια του περιοδικού Μαίρη Ευθυμιάτου δίνουν το «παρών» τους στην Logimat 2023, με την ειδική ξενόγλωσση έκδοσή του με τίτλο ‘Invest in Greek Logistics’

Η δημοσιογραφική ομάδα του SC&L  magazine, που βρίσκεται στην έκθεση, παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα παράλληλα events, παρατηρώντας ότι οι προβληματισμοί, που θέτουν οι Ευρωπαίοι logisticians για όσα νέα δεδομένα έφεραν τα πολλαπλά disruptions στις διεθνείς εφοδιαστικες αλυσίδες, δεν διαφέρουν από αυτούς που θέτουν και οι Έλληνες συνάδελφοί τους.

Στην ευρωπαϊκή έκθεση συμμετέχουν οι περισσότερες μεγάλες επιχειρήσεις material handling/equipment που δραστηριοποιούνται και στην Ελλάδα αλλά και 4 αμιγώς ελληνικές επιχειρήσεις. Συναντηθήκαμε μαζί τους, παρακολουθήσαμε τις εταιρικές παρουσιάσεις τους, και θα σας μεταφέρουμε την αίσθησή τους από τη συμμετοχή τους στην έκθεση σε επόμενο ρεπορτάζ.

Στιγμιότυπα από την έκθεση Logimat 2023