Τις υπηρεσίες της στα ψυχόμενα logistics παρουσιάζει η  DS Freight Forwarding στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η DS Freight Forwarding είναι μια ελληνική εταιρεία διαμεταφορών & διεθνών μεταφορών, που παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες logistics, σε γαλακτοκομικά και κατεψυγμένα προϊόντα.

Η Συνεργασία αντικατοπτρίζει την πεποίθησή της ότι είναι η βέλτιστη προσέγγιση για την επίτευξη των απαιτήσεων και αναγκών των πελατών-συνεργατών της. Στηρίζεται στην συνεργασία για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις, να αναπτύξει καινοτόμες ιδέες, να παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες και να παρέχει εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες της.

Η σχέση της DS Freight Forwarding είναι βασισμένη στην εμπιστοσύνη, τον σεβασμό, την αμοιβαία κατανόηση και την αποτελεσματική επικοινωνία. Καθημερινά συνεργάζεται ως ένα αρμονικό σύνολο επαγγελματιών, που επιδιώκουν την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Μέσω της συνεργασίας, η εταιρεία ενθαρρύνει την ανοικτή επικοινωνία και την αμοιβαία στήριξη και προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».