Τα αυτόματα συστήματα αρχειοθέτησης & αποθήκευσης KARDEX πρωταγωνιστούν στο περίπτερο της ΑΡΙΩΝ Α.Β.Ε.Ε. – ΙΩΝ ΑΡΗΣ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Kardex Remstar καινοτομεί στην κατασκευή αυτομάτων συστημάτων αρχειοθέτησης  (Document Management) και συστημάτων αποθήκευσης, ελέγχου και επαναφοράς, γνωστά ως “Automated Storage Retrieval Systems” για την αυτόματη αποθήκευση, παρακολούθηση και επαναφορά προϊόντων και υλικών (εξαρτήματα, εργαλεία και υλικά σε διάφορα στάδια παραγωγής).

Αποτελεί τμήμα  του Ομίλου Kardex AG, μίας δημόσιας εταιρείας που εδρεύει στην Ελβετία, απασχολεί περισσότερα από 2.000 άτομα και είναι εισηγμένη στο ελβετικό χρηματιστήριο. Η Kardex έχει περισσότερα από 30 γραφεία ανά τον κόσμο και παγκόσμιας εμβέλειας κατασκευαστικές εγκαταστάσεις στην Γερμανία, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και στην Αυστραλία. Τα προϊόντα της Kardex είναι σχεδιασμένα για να αυξάνουν την παραγωγικότητα, να μεγιστοποιούν τον χώρο και να βελτιώνουν τις επιχειρηματικές διαδικασίες.

Η Kardex βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας τόσο στη διαχείριση εγγράφων όσο και στην παροχή λύσεων στη διαχείριση υλικού, από την κατασκευή του πρώτου κατακόρυφου καρουσέλ πριν 30 και πλέον χρόνια. Εξειδικεύεται σε συστήματα αρχειοθέτησης εγγράφων,  αποθήκευσης και ανάκτησης προϊόντων όπως ανταλλακτικά, ηλεκτρονικά, φαρμακευτικά προϊόντα, εργαλεία κ.λπ.

Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων περιλαμβάνει κατακόρυφα καρουσέλ (Kardex Lektriever και Kardex Megamat), κατακόρυφες μονάδες ανύψωσης (Kardex Shuttle), οριζόντια καρουσέλ, κινητά ράφια, περιστρεφόμενα ερμάρια, κ.λπ.  Η Kardex υποστηρίζει τα αυτοματοποιημένα συστήματα της με ένα πλήρες λογισμικό για την παροχή ολοκληρωμένων προηγμένων λύσεων σε κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως.

Επίσημος αντιπρόσωπος Kardex Remstar στην Ελλάδα είναι η εταιρεία ΑΡΙΩΝ Α.Β.Ε.Ε. – ΙΩΝ ΑΡΗΣ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ.


Για να μάθετε περισσότερα για την ΑΡΙΩΝ Α.Β.Ε.Ε. – ΙΩΝ ΑΡΗΣ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ/KARDEX REMSTAR επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kardex-remstar.com.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.