Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο της Mentor Chain για την κλαδική έρευνα εφοδιαστικών αλυσίδων Γαλακτοκομίας και Κρέατος – Τα συμπεράσματα στα LOGI.C FOOD EDITION

Σας προσκαλούμε στην πανελλαδική κλαδική έρευνα Εφοδιαστικών Αλυσίδων Γαλακτοκομίας και Κρέατος που διενεργεί η Mentor-Chain σε συνεργασία με το Supply Chain & Logistics Magazine, εν όψει της επερχόμενης έκθεσης MEAT/DAIRY/FROZEN Food Expo (στις 9-11 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo στην Αθήνα).

Η δυναμική αυτών των κλάδων, καθώς και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, μας οδήγησαν στην απόφαση να εστιάσουμε φέτος στην εν λόγω έρευνα, όπου με συνεργασία και συλλογική δράση θα μπορέσουμε όλοι/ες μαζί να αντιμετωπίσουμε τις απειλές και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες.

Οι πολύτιμες απόψεις και εμπειρίες σας θα συνεισφέρουν σε μια ευρύτερη συζήτηση που θα παρουσιαστεί στο επερχόμενο συνέδριο, προσφέροντας κατευθυντήριες γραμμές και προτάσεις για το μέλλον.

Το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί αποτελείται από τέσσερα τμήματα (Γενικά Στοιχεία, Δείκτες, Διαχείριση Αλλαγών, Επίλογος) και εκτιμάται ότι θα χρειαστεί περίπου 10 λεπτά για να συμπληρωθεί. Συμπλήρωση Ερωτηματολογίου

Τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν κλαδικά, χωρίς δημόσια αναφορά στο όνομα της εταιρείας και του ατόμου που θα απαντήσει και θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά, στο πλαίσιο των LOGI.C FOOD EDITION events που θα γίνουν 10 & 11 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της τριπλής έκθεσης στο Metropolitan Expo. Το event υπό την συνδιοργάνωση της Mentor Chain & του Supply Chain & Logistics magazine προγραμματίζεται για την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 11.30 στο Hall 1 – Metropolitan Expo. Save the Date έως τότε!

Να σημειωθεί ότι εκτός της δημόσιας παρουσίασης της μελέτης, τα αποτελέσματά της θα αποσταλούν επίσης σε όσους/όσες συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο, αμέσως μετά το συνέδριο.