Στις 26/6 η νέα εκδήλωση του Women in Logistics Hub

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου και ώρα 18:30, το Women in Logistics Hub διοργανώνει άλλη μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση στα γραφεία της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (Λεωφόρος Αθηνών 80 & Μηριόνου 2-4, Αθήνα) με θέμα «Leading by Example».

Το Women in Logistics Hub αποτελεί μια πρωτοβουλία γυναικών με πολύχρονη εμπειρία και προσφορά στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας και των logistics. Ο σκοπός είναι να συγκεντρωθούν όσες περισσότερες γυναίκες των Logistics γίνεται σε έναν σύνδεσμο, για ανταλλαγή εμπειριών και προβληματισμών, αλληλοϋποστήριξη, άντληση γνώσης και εμψύχωσης, ανάδειξη της αξίας τους στο ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον  της εφοδιαστικής αλυσίδας, προσέλκυση νέων γυναικών στο επάγγελμα, κ.λπ.

Τα μέλη EEL που επιθυμούν να συμμετέχουν στις δράσεις του Women in Logistics Hub μπορούν να συμπληρώσουν και να αποστείλουν τη φόρμα εγγραφής τους, που θα βρείτε εδώ.

Οι ενδιαφερόμενες γυναίκες που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί στην EEL, μπορούν να απευθύνονται στην Γραμματεία (τηλ.: 210 6717361) για περισσότερες πληροφορίες.