Ο επιχειρηματικός κόσμος και οι Λιμένες της Β. Ελλάδας συντονίζονται στα LOGI.C 2022

Με σημαντικές παρακαταθήκες ξεκινά η διοργάνωση των LOGI.C events 2022 από την O.MIND CREATIVES, με πρώτο “σταθμό” την Θεσσαλονίκη στις 10 & 11 Μαΐου 2022, καθώς ήδη μια σειρά φορέων, αλλά και εκπροσώπων των Λιμένων της Β. Ελλάδας συζητούν την συμμετοχή τους στα θεματικά πάνελ και τα round table discussions που προγραμματίζονται, με έμφαση στην ανάπτυξη ενός συνολικού δικτύου μεταφορών & υποδομών στη Β. Ελλάδα. Επιχειρηματικοί φορείς όπως ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Εξαγωγών, ήδη στηρίζουν την διοργάνωση ενημερώνοντας τα μέλη τους για συμμετοχή στα LOGI.C, ενώ τα πάνελ που αφορούν στην λιμενική ανάπτυξη προοιωνίζονται πλήρη, με συμμετοχές τόσο από κεντρικά, όσο και από περιφερειακά λιμάνια της Β. Ελλάδας.

Το διήμερο event που θα διεξαχθεί στο Porto Palace της Θεσσαλονίκης, τόσο με δια ζώσης συμμετοχή (με βάση όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα), αλλά και με ταυτόχρονο live streaming για online παρακολούθηση, αναμένεται να έχει και σημαντική επιχειρηματική παρουσία, στον παρακείμενο των συνεδρίων εκθεσιακό χώρο, καθώς αποτελεί ένα από τα βασικά Logistics Events με έμφαση στην αγορά της Β. Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της θεματικής προσέγγισης του συνεδριακού διημέρου, ήδη το περιοδικό Supply Chain & Logistics magazine, βρίσκεται σε συνεννόηση με μια σειρά σημαντικών εταιριών & φορέων του κλάδου, για την διοργάνωση θεματικών πάνελ, με έμφαση στην δομή και λειτουργία μιας σύγχρονης Smart πόλης, αλλά και στην έννοια του Sustainability στην σύγχρονη Εφοδιαστική Αλυσίδα, αναλύοντας σε όλα τα πάνελ την κεντρική θεματική των LOGI.C της Θεσσαλονίκης, “Globally Connected Supply Chains”.

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.logisticsconferences.gr