Ολοκληρώθηκε ο α’ κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων του ΣΥΝΔΔΕ&L για τους διεθνείς εμπορικούς όρους (INCOTERMS)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο α’ κύκλος των δια ζώσης εκπαιδευτικών συναντήσεων που διοργανώνει  ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς και Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος (ΣΥΝΔΔΕ&L) με θέμα «Εφαρμογή των διεθνών εμπορικών όρων ( INCOTERMS) σε συνδυασμό με τον ρόλο του Διαμεταφορέα».

Ο αριθμός των συμμετεχόντων σε κάθε κύκλο είναι μικρός, έτσι ώστε η εκπαιδευτική διαδικασία να είναι κατανοητή και αποδοτική. Μέσω δημιουργίας σχετικών προβληματισμών από τους συμμετέχοντες, προσφέρεται η δυνατότητα για αναλυτική συζήτηση και απαντήσεις επί των προβληματισμών, οι οποίες πηγάζουν από την καθημερινή πρακτική εμπειρία των εργαζόμενων του κλάδου.

Ο β’ κύκλος των δια ζώσης συναντήσεων θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 και την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16.30-19.30,  με εργαζομένους, κατά προτεραιότητα, από τις εταιρείες που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον, ενώ, αμέσως μετά τις αργίες του Πάσχα, θα οριστούν και οι επόμενοι κύκλοι των συναντήσεων.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν σε επόμενο κύκλο, μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην Γραμματεία του Συνδέσμου, μέσω των εταιρειών τους, στο τηλ. 210 9317941 ή αποστέλλοντας email στο contact@synddel.gr.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για τα στελέχη των εταιρειών- μελών του ΣΥΝΔΔΕ&L.