Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της TÜV AUSTRIA Academy με θέμα “DATA PROTECTION OFFICER EXECUTIVE ACCELERATED”

Η TÜV AUSTRIA Academy διοργανώνει το επικαιροποιημένο και εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “DATA PROTECTION OFFICER EXECUTIVE ACCELERATED” (DPO Executive ACCELERATED) προετοιμασίας στελεχών για την ανάληψη του ρόλου του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων (DPO), στις 8-10 Δεκεμβρίου, από τις 09:00 έως τις 16:00.

Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα συμμετοχής σε όσους συμμετέχοντες το επιθυμούν, στις εξετάσεις πιστοποίησης για την τεχνική επάρκεια του DPO. Οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν επιτυχώς στις εξετάσεις αποκτούν το πιστοποιητικό DPO EXECUTIVE by TÜV AUSTRIA, το οποίο αναγνωρίζεται διεθνώς και προσφέρει μια σημαντική δυνατότητα επαγγελματικής ανέλιξης, καθώς αποτελεί τη μοναδική πιστοποιημένη αντικειμενική απόδειξη για τη γνώση του κανονισμού και των καθηκόντων/αρμοδιοτήτων του  DPO.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το έχουν παρακολουθήσει δια ζώσης περισσότερα από 1.200 στελέχη στην Ελλάδα. Τώρα, σας δίνεται η δυνατότητα να το παρακολουθήσετε με τη μορφή σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, απ’ όπου και αν βρίσκεστε, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της TÜV AUSTRIA ACADEMY.

Δείτε ΕΔΩ την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος.