Μνημόνια Συνεργασίας υπέγραψε η EEL με WIMA και ΕΛΙΝΤ

Σε δύο πολύ σημαντικές συνεργασίες προχώρησε η EEL, μετά την υπογραφή των αντίστοιχων Μνημονίων Συνεργασίας, σε εκδήλωση την Παρασκευή 17 Μαΐου. Η συνεργασία τόσο με την WIMA (Worldwide Industrial & Marine Association), όσο και με το ΕΛΙΝΤ (Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτικής Τεχνολογίας) έχει ως σκοπό την προώθηση, προβολή και εύρεση λύσεων για ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και την αγορά της Ναυτιλίας, της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Maritime Logistics στην χώρα μας.

Η WIMA αποτελεί στον χώρο της Ναυτιλίας έναν από τους σημαντικότερους ανεξάρτητους φορείς, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που έχει ως στόχο την καθιέρωση και προώθηση ενός καινοτόμου δικτύου πιστοποιημένων εταιρειών ναυτιλιακών δραστηριοτήτων με δυνατότητες παγκόσμιας εξυπηρέτησης, καλύπτοντας επιτυχώς κάθε κλάδο της ναυτιλίας.

Το ΕΛΙΝΤ είναι, επίσης, φορέας, μη κερδοσκοπικού ή πολιτικού χαρακτήρα, που έχει ως στόχο την προαγωγή της ναυτικής τεχνολογίας στον χώρο της Ναυτιλίας και έχει γενικότερη συμβολή στην αειφόρο τεχνολογική ανάπτυξη του ναυτιλιακού χώρου.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο κ. Μάριος Μπουγιούκας, Μέλος ΔΣ της EEL.