Με 17 εταιρείες η ελληνική συμμετοχή στην FRUITLOGISTICA

Με τη συμμετοχή 17 ελληνικών εταιρειών, ολοκληρώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) η παρουσία της Ελλάδος στην Διεθνή Έκθεση FRUITLOGISTICA, η οποία διεξήχθη στο Βερολίνο, από τις 8 έως τις 10 Φεβρουαρίου 2023. Σύμφωνα με ανακοίνωση, στο Εθνικό Περίπτερο συμμετείχαν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων εξαγωγικών εταιρειών του κλάδου (τυποποιητές, έμποροι και παραγωγοί φρέσκων φρούτων και λαχανικών), καθώς και ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας).

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι ελληνικές εταιρείες πραγματοποίησαν πάνω από 1.000 επιχειρηματικές συναντήσεις και «από τις επαφές διαπιστώθηκε η ανοδική πορεία των ελληνικών εξαγωγών ενώ επιβεβαιώθηκε ότι γίνεται σημαντική προσπάθεια για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των εταιρειών του κλάδου και τη διείσδυσή τους σε δυναμικές αγορές του εξωτερικού, αλλά και στην αγορά της Γερμανίας».

Την ελληνική συμμετοχή τίμησαν με την παρουσία τους, ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο πρόεδρος του ΟΚΑΑ, Χρήστος Κρομμύδας και ο διευθύνων σύμβουλος του OKAA, Απόστολος Αποστολάκος.