Με τα ηλεκτροκίνητα επαγγελματικά οχήματα MAXUS «έρχεται» στην έκθεση «Cargo Truck & Van Expo» η Πέτρος Πετρόπουλος  ΑΕΒΕ

Η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος  ΑΕΒΕ συμμετέχει και στην φετινή διοργάνωση της έκθεσης «Cargo Truck & Van Expo», δίνοντας το «παρών» πιο δυναμικά από ποτέ, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2023, παρουσιάζοντας όλα τα καινούργια ηλεκτρικά μοντέλα επαγγελματικών οχημάτων της μάρκας MAXUS.

Δύο χρόνια μετά την έλευση της MAXUS στην ελληνική αγορά, η ήδη πετυχημένη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων με τα μοντέλα e-Deliver3 & e-Deliver9, επεκτείνεται με την επόμενη γενιά μεσαίου van, αλλά και με πλήρως ηλεκτρικό pickup, με το πλέον σύγχρονο design, εξαιρετικές αποδόσεις και με πλήρεις επιλογές διαστάσεων, για κάλυψη κάθε μεταφορικής ανάγκης.

Η δύναμη της MAXUS και ο λόγος της επιτυχημένης πορείας της ξεκινάει από την καθαρή στόχευση και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Οι νέες τεχνολογίες, όπως η ηλεκτροκίνηση και η έξυπνη συνδεσιμότητα, της δίνουν την ευκαιρία να δημιουργήσει συγκριτικά πλεονεκτήματα στην νέα εποχή.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 9η διεθνής έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics».