Ισχυρή η Θεσμική Υποστήριξη στην έκθεση Logistics & Transports Expo και τα συνέδρια LOGI.C στην Θεσσαλονίκη

Ισχυρή θεσμική υποστήριξη έχει η έκθεση Logistics & Transports Expo που πραγματοποιείται για πρώτη φορά από την O.MIND CREATIVES στην Θεσσαλονίκη (11-13 Απριλίου 2024 ΔΕΘ-HELEXPO), αναδεικνύοντας τόσο την σημασία του κλάδου, όσο και της γεωγραφικής θέσης της Θεσσαλονίκης. Η έκθεση και τα συνέδρια τελούν υπό τις Αιγίδες των Υπουργείων Ανάπτυξης και του Υπ. Μεταφορών & Υποδομών. Με την αιγίδα τους και την δέσμευση συμμετοχής στα συνέδρια, τίμησαν τη νέα προσπάθεια και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών -ΣΒΕ, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Ελλάδος-ΣΕΒΕ, το Βιομηχανικό αλλά και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Χορηγός της Έκθεσης είναι η ΟΛΘ ΑΕ, ενώ την Υποστήριξή τους σε έκθεση και Συνέδρια LOGI.C έχουν δώσει όλοι οι Συλλογικοί και Επαγγελματικοί Φορείς του κλάδου και συγκεκριμένα, η Ελληνική Εταιρεία Logistics Β. Ελλάδος, η ΟΦΑΕ, η ΕEL, το ILME, o ΣΥΝΔΔΕ&L, η ΠΕΕΔ, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ψύχους και Logistics, o Επιμελητηριακός Σύνδεσμος Μεταφορών-ΕΕΣΥΜ, το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ, και ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων.

Στην διοργάνωση των συνεδρίων LOGI.C εμπλέκονται παράλληλα ενεργά, με συνδιοργάνωση θεματικού event το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ, η EEL Β. Ελλάδος, το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιασμού του ΔΙΠΑΕ, η Optilog Advisory Services, η ΟΦΑΕ, η ΑΑΔΕ και η Mentor Chain. To πρόγραμμα των LOGI.C θα είναι διαθέσιμο σε λίγες ημέρες.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://logistics-expo.gr/.