Η HELLAGRO ΑΕ βραβεύεται στα Packaging Awards 2024 για τα καινοτόμα φιλμ της Bolloré

HELLAGRO ΑΕ απέσπασε το Ασημένιο Βραβείο στην ενότητα “Packaging that Extends Shelf Life” στα Packaging Awards 2024. Αυτή η διάκριση αφορά στα φιλμ συρρίκνωσης Bolphane® BRi και Bolfresh® OXBTEC-RCB της @Bolloré, τα οποία είναι πλήρως ανακυκλώσιμα και συμβάλλουν ενεργά στην προώθηση των πρακτικών της κυκλικής οικονομίας.

Τα φιλμ είναι σχεδιασμένα για να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των προϊόντων, αξιοποιώντας την ειδική τεχνολογία τους, η οποία διασφαλίζει την προστασία και τη φρεσκάδα των συσκευασμένων προϊόντων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με αυτήν την καινοτόμο λύση, η HELLAGRO ΑΕ συνεχίζει να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, συνδυάζοντας βιωσιμότητα και αποτελεσματικότητα στην συσκευασία.

Αυτή η διάκριση αποτελεί επιβεβαίωση της δέσμευσης της εταιρείας στην υιοθέτηση πρωτοποριακών λύσεων και πρακτικών, που προάγουν την προστασία του περιβάλλοντος και την υποστήριξη της κυκλικής οικονομίας, παρέχοντας παράλληλα αξία στους πελάτες της.

Η τελετή απονομής των Packaging Awards 2024 πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024, στο Anais Club. Στην ώριμη πλέον όγδοή τους διοργάνωση, τα βραβεία της BOUSSIAS events διοργανώνονται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών και Συσκευασίας και επιβραβεύουν επιχειρήσεις που δημιουργούν καινοτόμες συσκευασίες με σεβασμό στις αρχές της βιωσιμότητας.

Την εταιρεία HELLAGRO ΑΕ εκπροσώπησαν οι Μάριος Τσαγκαράκης, Business Development Manager, Χάρης Μπογοσιάν, Εμπορικός Διευθυντής Βιομηχανικού Τομέα, Εύη Τσατσάκη, Marketing & Communication Manager και Γιώργος Γιαννούλος, Διευθυντής Πωλήσεων Βιομηχανικής Συσκευασίας Τροφίμων.

Περισσότερες πληροφορίες: www.hellagro.gr.