Η πρώτη εμπορική έκθεση Lamia Expo Central Greece Trade Event ξεκινά 14-18 Ιουνίου 2023

Ξεκινά στις 14 και θα διαρκέσει έως τις 18 Ιουνίου, η εμπορική έκθεση Lamia Expo Central Greece Trade Event, μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας της οποίας είναι και το SC&L magazine. Η έκθεση που διοργανώνεται για πρώτη φορά, θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Το γεγονός αυτό αποτελεί την εκκίνηση ενός σύγχρονου εκθεσιακού θεσμού στην καρδιά της Κεντρικής Ελλάδας, τη διοργάνωση του οποίου έχει ο φορέας ΠΕΛ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α με την ενεργό στήριξη και σφραγίδα της ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ.

Με στόχο την ανάδειξη της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας και εξωστρέφειας της Κεντρικής Ελλάδας, η 1η Πολυκλαδική Έκθεση LAMIA EXPO CENTRAL GREECE TRADE EVENT, θα αποτελέσει το κομβικό σημείο δικτύωσης και ανάπτυξης για τον τόπο παρουσιάζοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών με εμπορικές συμφωνίες και Β2Β -Β2C συναντήσεις. Παράλληλα, τη μεγάλη αυτή γιορτή της επιχειρηματικότητας θα πλαισιώσουν μια σειρά από ενδιαφέρουσες δράσεις και εκδηλώσεις.

Πρωτογενής τομέας, ενέργεια, κατοικία, εμπόριο, αυτοκινητοβιομηχανία, υπηρεσίες, τεχνολογίες, μεταποίηση, αγροδιατροφή, τουρισμός, βιομηχανία, εξοπλισμός, λιανική θα δώσουν τον ρυθμό της φετινής διοργάνωσης, ενώ και οι παράλληλες εκδηλώσεις, όπως ημερίδες και συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών και μουσικών σχημάτων, θα γίνουν πόλος έλξης για τους επισκέπτες.

JOB DAY

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα events στην έκθεση αυτή θα φορά στο Job Day Lamia Expo, το Σάββατο 17 Ιουνίου, με τίτλο “Η Εργασία στην Ελλάδα” (1o Κτήριο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας). Επιχειρήσεις και υποψήφιοι δίνουν ραντεβού και τον καλύτερο εαυτό τους σε μια άκρως διαδραστική κι ενδιαφέρουσα πρόκληση που θα περιλαμβάνει

  • Workshop για υποψηφίους αναφορικά με ζητήματα αναζήτησης εργασίας και αυτοβελτίωσης.
  • 4 παράλληλες δράσεις εξατομικευμένης υποστήριξης υποψηφίων (Προσωπικό coaching, Εργασιακά δικαιώματα, Interview tips, Check your CV).
  • 3 workshops για εκπροσώπους εταιριών αναφορικά με ζητήματα πρόσληψης και υποστήριξης ανθρώπινου δυναμικού.

Δείτε περισσότερα για την έκθεση εδώ