Η εταιρεία Συμβούλων Β2 Consultants έρχεται στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Στην Β2 Consultants, εργάστηκαν μεθοδικά, επίμονα και ομαδικά για να εδραιωθούν και να αναπτυχθούν. Ξεκινήσαν το 2001, και από τότε, με συνέπεια, γνώση και υψηλή αποτελεσματικότητα, η εταιρεία προσφέρει συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα αναπτυξιακής στρατηγικής, χρηματοδοτικών εργαλείων και επιχορηγούμενων προγραμμάτων σε επιχειρήσεις. Με την τεχνογνωσία και εμπειρία περισσότερων από 2.000 ολοκληρωμένων έργων, η Β2 Consultants βρίσκεται δίπλα σας, ώστε να διακριθείτε στον τομέα σας με σιγουριά και ασφάλεια.

Σε περισσότερα από 20 χρόνια δραστηριοποίησης, το πελατολόγιό της -όπως το ονομάζει η αγορά- πολλαπλασιάστηκε. Όπως και η εμπειρία της. Παράλληλα, μεγάλωσε και η ομάδα της, ώστε να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις ανάγκες σας. Αυτό που παραμένει ίδιο, είναι ο τρόπος που εργάζονται για εσάς. Δουλειά τους είναι η ενδυνάμωση και ανάπτυξη της επιχείρησή σας. Η Β2 Consultants είναι η ομάδα των συμβούλων σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».