Η Β. Μπουγάτσος ΑΤΕΕ συμμετέχει δυναμικά στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Β. Μπουγάτσος ΑΤΕΕ σχεδιάζει και κατασκευάζει συστήματα βιομηχανικού κλιματισμού και ψύξης για μονάδες παραγωγής και αποθήκευσης προϊόντων.

Η εταιρεία είναι επίσης πιστοποιημένη στον σχεδιασμό, κατασκευή και πιστοποίηση καθαρών χώρων (cleanrooms) και χώρων ελεγχόμενης επιμόλυνσης για την παραγωγή φαρμάκων, τροφίμων, ηλεκτρονικών και γενικότερα προϊόντων με ειδικές απαιτήσεις.

Έχοντας πολυετή εμπειρία τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά, η Β. Μπουγάτσος ΑΤΕΕ έχει υλοποιήσει έργα για τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες εταιρείες που διατηρούν μέχρι και σήμερα ηγετική θέση στο κλάδο τους.

Στοχεύοντας στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξή της, η εταιρεία Β. Μπουγάτσος ΑΤΕΕ σας προσκαλεί να γνωρίσετε τα προϊόντας και τις υπηρεσίες της, συναντώντας την για ακόμα μία χρονιά στην Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2017».

Για να μάθετε περισσότερα για την Β. Μπουγάτσος ΑΤΕΕ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.bougatsos.com.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», 4-5-6 Νοεμβρίου 2017, Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.