Ημερίδα για την ηγεσία & αυτοηγεσία σε εποχές αβεβαιότητας διοργανώνει  το New York College

Σε μια περίοδο, στην οποία η αβεβαιότητα αποτελεί μια πραγματικότητα, και η ανθεκτικότητα και ανάπτυξη των επιχειρήσεων αποτελεί πολύτιμο και βασικό ζητούμενο στις επιχειρήσεις και στους οργανισμούς, το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, με την επίσημη υποστήριξη του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) και την επιστημονική υποστήριξη του Αthens Leadership Lab, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Ηγεσία και Αυτοηγεσία σε Εποχές Αβεβαιότητας – Αναβαθμίζοντας το ανθρώπινο κεφάλαιο για ανθεκτικότητα και ανάπτυξη στις σύγχρονες επιχειρήσεις». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:30, στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη).

Την Εκδήλωση θα τιμήσουν με χαιρετισμό και τοποθέτηση, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για Θέματα Μακεδονίας – Θράκης, κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Κώστας Ζέρβας και η Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, κα Μαρία Αντωνίου.

Τον πρόλογο θα κάνει ο Διοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού (Γ’ΣΣ/ΝRDC-GR), Αντιστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου, ο οποίος θα μιλήσει για το θέμα της Ηγεσίας. Tον Στρατηγό θα διαδεχτούν με τις τοποθετήσεις τους ο Δημήτρης Μπουραντάς, Καθηγητής και συγγραφέας Πρύτανης του New York College, Iδρυτής και Διευθυντής των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και Executive MBAστο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, Διεθνώς βραβευμένη Master Coach, Πρέσβειρα του Women Act και ιδρυτικό μέλος και τέως Πρόεδρος του Ελληνικού παραρτήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching (International Coach Federation), ο Δημήτρης Λακασάς, Πρόεδρος και CEO, Olympia Electronics, ο Παναγιώτης Χασάπης, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, Σύνδεσμος Εξαγωγέων, ΣΕΒΕ και ο Βασίλειος Καραγιάννης, Εκπρόσωπος Διοικητικού Συμβουλίου ΕΛΒΟ

Τη Συζήτηση θα συντονίσει ο  Διευθυντής Τομέα ΜΜΕ, Θέσεων και Ενημέρωσης του ΣΕΒ, κ. Δημήτριος Βέργαδος.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη.Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.