Ημερίδα για την ενσωμάτωση των ESG κριτηρίων στις ελληνικές επιχειρήσεις

Η ICAP CRIF σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Logistics Βορείου Ελλάδος, το ΕΒΕΘ, τον ΣΕΒΕ και το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα την ενσωμάτωση των ESG κριτηρίων (Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Εταιρική Διακυβέρνηση) στις ελληνικές επιχειρήσεις. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η αναφορά βέλτιστων μεθόδων για την ομαλή υιοθέτηση των ESG κριτηρίων στην στρατηγική και καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων.

Η ενσωμάτωση των αρχών ESG στην διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας ενισχύει τη βιωσιμότητα, τις ηθικές πρακτικές και τη διαφάνεια. Περιβαλλοντικά, εστιάζει στην μείωση των εκπομπών άνθρακα, την υπεύθυνη προμήθεια και την προώθηση της αποδοτικότητας των πόρων. Κοινωνικά, εξασφαλίζει δίκαιες εργασιακές πρακτικές, προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων και ευημερία των κοινοτήτων. Η διακυβέρνηση δίνει έμφαση στη διαφάνεια, τη διαχείριση κινδύνων και την ποικιλία προμηθευτών. Ευθυγραμμίζοντας την εφοδιαστική αλυσίδα με τα κριτήρια ESG, οι επιχειρήσεις όχι μόνο μειώνουν τους κινδύνους, αλλά δημιουργούν και μακροπρόθεσμη αξία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024, στις 17:00, στο Grand Hotel Palace στην Θεσσαλονίκη, με δωρεάν είσοδο. Η συμμετοχή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς στην εκδήλωση θα συγκεντρωθούν οι σημαντικότεροι φορείς της Βόρειας Ελλάδας

Για να δείτε την Agenda και να λάβετε το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο πατήστε εδώ.

Αριθμός προσκλήσεων ανά εταιρεία: 2