Ετοιμαστείτε για τα LOGI.C Food Edition. Events εστιασμένα στην βιομηχανία τροφίμων 9-11 Νοεμβρίου 2024 – Metropolitan Expo

Τα πολυσυνέδρια LOGI.C Conferences, μετά την πολύ επιτυχημένη φετινή τους παρουσία στην Θεσσαλονίκη τον περασμένο Απρίλιο στο πλαίσιο της 1ης έκθεσης ‘Logistics & Transports Expo’, επανέρχονται σε μια special edition, στο πλαίσιο της τριπλής έκθεσης Meat / Dairy / Frozen Food που προγραμματίζεται για τις 09-11 Νοεμβρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Exo από την OMIND CREATIVES.

Συγκεκριμένα, παράλληλα με την τριπλή έκθεση για τον κλάδο των  τροφίμων, θα πραγματοποιηθεί και ένα παράλληλο Conference event – LOGI.C, εξειδικευμένο και προσανατολισμένο στην βιομηχανία τροφίμων.

Εγκαινιάζουμε λοιπόν τα LOGI.C Food Edition events, προγραμματίζοντας θεματικά στοχευμένα events 2ωρα ή 3ωρα με αυτόνομες θεματικές που θα περιστρέφονται γύρω από λειτουργίες Logistics στον ευρύτερο κλάδο των τροφίμων, αλλαγές στα μοντέλα retail, την επανάσταση του e-commerce κ.λπ., τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της έκθεσης Frozen Food στις 10 & 11 Νοεμβρίου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του Hall 2 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo.

Σκοπός, τα LOGI.CFood Edition events, να αγκαλιάσουν συνολικά τον τομέα τροφίμων ξεκινώντας από τα agrologists και φτάνοντας ακόμη και σε θέματα shelf replenishment, προσελκύοντας εξειδικευμένο κοινό και παράγοντας γνώση για τους συνέδρους που θα τα τιμήσουν με την παρουσία τους, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου εκθεσιακού event, η πρόσβαση στο οποίο θα είναι συνολικά δωρεάν.

Στα LOGI.CFood Edition events, θα τεθούν / αναλυθούν θέματα/θεματικές όπως:

  • Ευπαθή τρόφιμα και επιστροφές. Συστήματα παρακολούθησης παραγγελιών & προϊόντων από τον αγρό ως το ράφι και ως τα reverse. Έξυπνη συσκευασία στο τρόφιμο με ΑΙ.
  • Αλλαγές στο retail τροφίμων λόγω e-commerce. Τι ρόλο παίζουν οι πλατφόρμες φαγητού στην αλλαγή του μοντέλου Logistics;
  • Πώς φτάνουν οι μικρές – μεσαίες βιομηχανίες τροφίμων στο ράφι; Τι ρόλο παίζουν τα logistics; Πάνελ & παρουσίαση έρευνας.
  • Παρουσίαση Έρευνας για τις Εφοδιαστικές Αλυσίδες της ελληνικής Γαλακτοκομίας και βιομηχανίας Κρέατος. Υφιστάμενη Κατάσταση και Ευκαιρίες Βελτίωσης Ανταγωνιστικότητας

SAVE the Dates λοιπόν για 10 & 11 Νοεμβρίου 2024 στα LOGI.CFood Edition events στο πλαίσιο της έκθεσης Meat / Dairy / Frozen Food, στο Metropolitan Expo- Σπάτα.