Εξαιρετικά επιτυχημένα τα web-based LOGI.C 2020 – Θεσσαλονίκη

Την απόλυτη προσαρμογή της αγοράς “εφοδιαστικής αλυσίδας – logistics και εμπορευματικών μεταφορών” στα νέα digital δεδομένα της εποχής, αναδεικνύει η επιτυχημένη διοργάνωση των web-based LOGI.C 2020 – Θεσσαλονίκη, που ολοκληρώθηκαν το διήμερο 17 & 18 Σεπτεμβρίου 2020.

Με 575 εγγραφές συνέδρων, εκ των οποίων 330 ήταν ενεργοί την πρώτη ημέρα και 310 τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου και με μέσο χρόνο παραμονής ανά σύνεδρο σε αυτό τις 4,5 ώρες, τα LOGI.C 2020 απέδειξαν την αναγκαιότητα διενέργειας -έστω και- ηλεκτρονικών συνεδρίων, καθώς η αγορά επιδεικνύει μεγάλο ενδιαφέρον για ενημέρωση γύρω από τα ζητήματα επικαιρότητας που την απασχολούν.

 

 

Τα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών των LOGI.C δέχθηκαν 865 επισκέψεις έως και τις 21 Σεπτεμβρίου, ενώ 255 μηνύματα αντάλλαξαν οι σύνεδροι μέσω της εφαρμογής Connect+, που διέθετε η πλατφόρμα Eventora για αυτούς.

Με την αγαστή συνεργασία των Operations Center και Optilog Advisory Services, των 30 στελεχών της αγοράς που συμμετείχαν είτε συνδεδεμένοι από τον χώρο τους, είτε με την φυσική τους παρουσία στο ειδικά διαμορφωμένο τηλεοπτικό στούντιο που είχε φροντίσει να διαμορφώσει η O.mind Creatives, ολοκληρώθηκαν οι δύο ημέρες του digital συνεδρίου, με πλήθος πληροφοριών και νέων γνώσεων για το κοινό που παρακολούθησε.

 

 

Το συνέδριο ασχολήθηκε με τα νέα δεδομένα που έφερε ο covid-19 σε επίπεδο εσωτερικής οργάνωσης των εταιρειών, στα πεδία του forecasting, του demand planning, αλλά και της διεπιχειρησιακής συνεργασίας, ενώ η έννοια του Logistics 4.0 έλαβε εντελώς νέα διάσταση, λόγω των ειδικών συνθηκών που διαμορφώνει η πανδημία. Το διήμερο ολοκληρώθηκε με μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση εκπροσώπων Φορέων της επιχειρηματικότητας από τη Β. Ελλάδα και εκπροσώπων εταιρειών με έδρα τη Β. Ελλάδα, αναφορικά με τις προβλέψεις τους για το 2020, αλλά και το μέλλον της πόλης ως Hub της Ν.Α. Ευρώπης.

Τα συμπεράσματα των συνεδριών των LOGI.C θα παρουσιαστούν αναλυτικά στο επόμενο Supply Chain & Logistics magazine, no 114, ενώ από την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, όλο το υλικό του συνεδρίου θα έχουν την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν ξανά οι εγγεγραμμένοι χρήστες του Eventora στο συνέδριο LOGI.C (και όσοι νέοι εγγράφονται για το συνέδριο της Αθήνας).

Ακολουθεί ένα ακόμη πλήρες, από πλευράς περιεχομένου και ομιλιών digital διήμερο στα LOGI.C 2020 – Αθήνα, την 1 & 2 Οκτωβρίου. Μείνετε συντονισμένοι για να δείτε το πρόγραμμα!