Ενημερωθείτε για τους Σταθμούς Καθαριότητας, Συσκευασίας & Κοπιδίων  της εταιρείας Ελευθεριάδης Σ. & Ε. ΟΕ – Interbrush στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Interbrush κατασκευάζει customized Επίτοιχους ή Τροχήλατους Σταθμούς Καθαριότητας – Συσκευασίας – Κοπιδίων, προάγοντας το σύστημα λιτής διαχείρισης και οργάνωσης του εξοπλισμού σας. Με τους Σταθμούς εξασφαλίζετε άμεσα καθαρό και ασφαλή χώρο αποθήκευσης για τον εξοπλισμό σας, ενώ με τη χρωματική κωδικοποίηση ανά τμήμα, μειώνετε την πιθανότητα μετάδοσης μικροβίων.

Η γκάμα της περιλαμβάνει food-safe προϊόντα, εύκολα καθαριζόμενα. Η αναζήτηση και εύρεση του εξοπλισμού από το προσωπικό θα αποτελεί πλέον μια απλή και γρήγορη διαδικασία. Εσείς απλά επιλέγετε τον κατάλληλο συνδυασμό προϊόντων που απαιτούνται για τις ανάγκες του χώρου σας, τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η ομάδα της εταιρείας Ελευθεριάδης Σ. & Ε. ΟΕ – Interbrush.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».