Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Fleet Management & Route Optimisation» διοργανώνει η EEL

Η EEL διοργανώνει, στις 23, 24 και 28 Μαΐου, άλλο ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο με δωρεάν συμμετοχή για τα μέλη της. Το ψηφιακό workshop με τίτλο «Fleet Management & Route Optimisation» διοργανώνεται σε συνεργασία με την iLink και στοχεύει στην εκπαίδευση σε θέματα Βελτιστοποίησης Δρομολογίων, Τηλεματικής και Διαχείρισης Στόλου οχημάτων.

Κατά την εκπαίδευση, θα αξιοποιηθεί η πλατφόρμα Τηλεματικής PowerFleet που έχει αναπτύξει η εταιρεία και χρησιμοποιείται ευρέως από επιχειρήσεις και Δημόσιους φορείς. Η εκπαίδευση θα περιλαμβάνει θεωρητική προσέγγιση του δυσεπίλυτου προβλήματος δρομολόγησης, καθώς και πρακτική εξάσκηση στην πλατφόρμα PowerFleet, ώστε τα στελέχη των επιχειρήσεων να μπορούν να εξομοιώσουν πραγματικές συνθήκες δρομολόγησης.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για τα ταμειακώς ενήμερα μέλη της EEL, ενώ όσοι ενδιαφερόμενοι δεν είναι εγγεγραμμένοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία.

Για την αρτιότερη, παραγωγική και άμεσα διαδραστική ροή του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ.