Ειδικές μεταφορές & ανυψώσεις από την ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ – ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η εταιρεία ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ – ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, από την ίδρυσή της το 1984 έως και σήμερα, με υψηλή τεχνογνωσία, οργάνωση και συνεχείς αναβαθμίσεις του στόλου της, πρωτοπορεί στις Ειδικές Μεταφορές και Ανυψώσεις, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.

 

 

Η πολυετής εμπειρία της στις ειδικές μεταφορές αποτελεί εγγύηση για τον πελάτη, σε συνδυασμό με τα ειδικά μεταφορικά οχήματα και ανυψωτικά μηχανήματα ακριβείας, που συγκαταλέγονται στον ιδιόκτητο στόλο της. Οι συνεργασίες της, ανά τα έτη, πιστοποιούν την αξιοπιστία, τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό της, αλλά και την ασφάλεια των εργασιών της.

 

 

Επαγγελματισμός, τεχνογνωσία, ασφάλεια & οικονομία είναι τα προσόντα που την διακρίνουν. Μέριμνά της είναι να παρέχει στον πελάτη τη δυνατότητα να έχει τα λιγότερα δυνατά έξοδα μεταφοράς, σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας παροχές και εξυπηρέτηση.


Για να μάθετε περισσότερα για την ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ – ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.likoudis.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.