Διεθνείς μεταφορές εμπορευμάτων από την Bozorg omid International Transport Company στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Bozorg omid International Transport Company είναι εταιρεία carrier & forwarder, που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1996. Παρέχει υπηρεσίες Διεθνούς Μεταφοράς Εμπορευμάτων με μια έμπειρη διοίκηση και μια καλά οργανωμένη επιχειρησιακή ομάδα στον τομέα των Διεθνών Μεταφορών, φροντίζοντας για το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών τόσο στο κεντρικό παράρτημα Tabriz, όσο και σε Τεχεράνη, Κωνσταντινούπολη, Σόφια, Βελιγράδι και Σκόπια, γνωρίζοντας και ικανοποιώντας τις ανησυχίες και τις ανάγκες των ιδιοκτητών των αγαθών, και παρέχοντας κατάλληλη και έγκαιρη εξυπηρέτηση.

 

 

Επίσης, η εταιρεία διαθέτει: Αποκλειστικό τερματικό σταθμό, ψυχρής & απλής αποθήκευσης, στην Ειδική Οικονομική Ζώνη της περιοχής Sehlan-Tabriz • Αποκλειστικό τερματικό σταθμό και αποθηκευτικό χώρο στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας • Αποκλειστικό τερματικό σταθμό, και χώρο ψυχρής αποθήκευσης και απλής αποθήκευσης στα Σκόπια στην Βόρεια Μακεδονία.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».