Ένας από τους «γίγαντες» των 3PL υπηρεσιών, η TRANSCOMBI EXPRESS στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Ο «Συνεργάτης σας στα Logistics» που θα είναι εκεί στην κάθε σας ανάγκη. Είναι εκεί για να βεβαιωθεί ότι τα προϊόντα σας φτάνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και οικονομικά στους πελάτες σας μέσω των καινοτόμων, υψηλών προδιαγραφών 3PL υπηρεσιών της. Στην Αποθήκευση με βάση τη στρατηγική θέση των αποθηκών της εξυπηρετεί εδώ και χρόνια με εξαιρετική απόδοση, πελάτες από διαφορετικών κλάδων.

Κάθε μέρα η TRANSCOMBI EXPRESS S.A. έρχεται σε επαφή μαζί τους αλλά και με νέους πελάτες που διανέμουν τα προϊόντα τους στην εγχώρια αγορά και οι άνθρωποί της είναι περήφανοι που προσφέρουν γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες ολιστικής διανομής σε όλη την Ελλάδα.  Διαθέτοντας ένα δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, η εταιρεία εγγυάται ότι τα φορτία σας θα παραδοθούν εντός  24 έως 48 ωρών, καθημερινά σε όλα τα μεγάλα κέντρα της Ελλάδας και όχι μόνο. Η εταιρεία είναι «παρών» στις διεθνείς μεταφορές με λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον.

Συνεργάζεται και παρέχει υπηρεσίες μεταφορών ακόμα και στους ποιο απαιτητικούς πελάτες της σε όλη την Ευρώπη. Μαζί τους σχεδιάζει την ιδανική λύση που θα τους βοηθήσει να μεταφέρουν τα προϊόντα τους παντού, γρήγορα, ασφαλή και με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Έχοντας λοιπόν σε Αποθήκευση, Διανομή και Διεθνείς Μεταφορές ήδη εμπειρία άνω των τριών δεκαετιών, η TRANSCOMBI EXPRESS S.A. εγγυάται ότι δεν θα σταματήσει να καινοτομεί και να αναπτύσσεται διατηρώντας το χαρακτηριστικό του «Δικού σας Συνεργάτη στα Logistics».


Για να μάθετε περισσότερα για την TRANSCOMBI EXPRESS S.A. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.transcombiexpress.com.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.