Για 4η φορά στην Θεσσαλονίκη το συνέδριο Logistics Β. Ελλάδας του Supply Chain Institute στις 10/10 στο Grand Palace Hotel

Ενάμιση χρόνο μετά από την τελευταία διοργάνωση, το Supply Chain Institute, με την επιστημονική υποστήριξη της Planning, διοργανώνει το 4ο ημερήσιο Συνέδριο Logistics στην Θεσσαλονίκη. Φέτος, το συνέδριο αποκτά νέο χαρακτήρα, καθώς, για πρώτη φορά, δεν θα περιοριστεί στα logistics, αλλά θα κινηθεί σε ολόκληρο το φάσμα των operations της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Η θεματολογία περιλαμβάνει προβληματισμούς τόσο των στρατηγικών αποφάσεων που καλείται να πάρει άμεσα μια εταιρεία, όσο και εφαρμοσμένες λύσεις που καθιστούν το έργο των operations αποτελεσματικότερο και αποδοτικότερο.

Ένα σύγχρονο συνέδριο με διάδραση, παρουσιάσεις κορυφαίων ομιλητών με case studies  που παρουσιάζονται, για πρώτη φορά, σε κοινό, συζήτηση σε discussion panels και σχολιασμούς σε καυτά θέματα operations, έρχεται με νέα μορφή στη Θεσσαλονίκη.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ σπουδαίες επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον συμμετοχής στελεχών τους. Ένα συνέδριο με πλούσιο networking και ευκαιρίες δικτύωσης των στελεχών έρχεται και φέτος στη Θεσσαλονίκη.

Το συνέδριο στηρίζουν οι: Μέγας χορηγός: LOGISTIC-i,  χρυσοί χορηγοί: JUNGHEINRICH, SPEEDEX, ENTERSOFT, STAMH, TRUCK & CARGO INSURANCE, EKETA/IMET, FOR FREIGHT και οι χορηγοί: VOYATZOGLOU, MOBILE TECHNOLOGY και VIANOX.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα των: ΣΒΕ, SEVE, EEL.BE, EBEΘ, ΠΕΕΔ και ΣΥΝΔΔΕ&L.

Μεταξύ των Χορηγών Επικοινωνίας είναι το περιοδικό Supply Chain & LOGISTICS και η ιστοσελίδα www.supply-chain.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, πατήστε εδώ.