Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο δίκτυο συνεργασίας μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων μεταφορέων

Η OΦΑΕ με τη συνεργασία της Ένωσης Μεταφορέων Τουρκίας UND θα οργανώσουν ομάδα εργασίας για τη δικτύωση και σύναψη συνεργασίας μεταξύ ελληνικών και τούρκικων μεταφορικών επιχειρήσεων, με στόχο την ενίσχυση του μεταφορικού έργου μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας.

Ο ιδιοκτήτες ΦΔΧ, με δικαίωμα διενέργειας διεθνών μεταφορών που επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα εργασίας και να αναπτύξουν νέες συνεργασίες με τούρκικες μεταφορικές εταιρείες που λειτουργούν στην γραμμή, καλούνται να αποστείλουν στην ΟΦΑΕ αίτηση ενδιαφέροντος μέσω e-mail στο info@ofae.gr, αναφέροντας τα εξής στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο/Επωνυμία εταιρείας
  • Αριθμό κυκλοφορίας οχημάτων
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας
  • e-mail
  • Πόλη έδρα της επιχείρησης

Η ΟΦΑΕ θα ετοιμάσει μια λίστα με τους ενδιαφερόμενους αυτοκινητιστές, προκειμένου να την αποστείλει στα μέλη της UND, ενώ αντίστοιχα όσοι εγγραφούν θα αποκτήσουν επικοινωνία μέσω της ΟΦΑΕ και με τις τούρκικες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην γραμμή, για να συζητήσουν απευθείας τους όρους συνεργασίας.

Παράλληλα, ΟΦΑΕ και UND θα διοργανώσουν στο προσεχές διάστημα και μια πρώτη συνάντηση εργασίας μεταξύ των ενδιαφερόμενων για να γίνουν και διά ζώσης επιχειρηματικά ραντεβού.

Διευκρινίζεται ότι η ΟΦΑΕ και η UND θα έχουν συντονιστικό ρόλο στο εγχείρημα, με στόχο τη διασφάλιση μιας υγιούς και συνεχιζόμενης συνεργασίας. Οι εμπορικές συμφωνίες και οι όροι συνεργασίας κι εμπιστευτικότητας αποτελούν αντικείμενο αποκλειστικής διαπραγμάτευσης μεταξύ των επιχειρήσεων.